Curs de investiții și trading pentru începători
Asimilează noțiunile de bază ale investițiilor și tradingului. Construiește-ți propriul portofoliu de acțiuni, ETF-uri și crypto pentru a ajunge la independența financiară.
2 ore pe zi timp de 4 zile este varianta optima de a deprinde usor si rapid abilitățile necesare.


8 ore
Fără costuri
20 de locuri
Te poți convinge de calitatea informației oferită și a modului de predare fără să plătești un leu
Doar așa trainerul îți poate acorda atenția necesară pentru a te asigura ca ai însușit cunoștințele corect
Online
Interactionezi live, in timp real, cu trainerul, punând întrebări și solicitând ajutor acolo unde ai nevoie de clarificări in plus
4 pași pâna la portofoliul tău de investiții
1
Start. Te familiarizezi cu termenii și instrumentele piețelor financiare
2
Experimentezi. Vezi exemple reale și aplicații practice.
3
Primești feedback. Aplici informațiile sub îndrumarea unui mentor
4
Investești. Faci primele achiziții pentru portofoliul tău de investiții
Despre acest curs
Stăpânește noțiunile de bază ale investițiilor la bursă cu ajutorul cursului nostru fără costuri, interactiv si practic. Te invităm la 4 module pe care să le parcugem împreună, cu exerciții practice și exemple din lumea reală, care să te ajute să îți construiesti propriul portofoliu de investiții ușor și rapid.
Povești de succes
Din 2005 de când facem Educație Financiară în Romania, peste 25.000 de persoane au obținut aceste competențe și le folosesc pentru a ajunge ușor și rapid la independența financiară.
Ce părere au cei care au urmat acest curs?
 • Mircea Sânpetrean
  Cursant Profit Point
  Aveam nevoie de un curs în care îmi explica un mentor, un curs în care să pot să aprofundez și să acumulez din experiența altor oameni.

  Pot descrie Profit Point în 3 cuvinte Profesionalism, Oameni de calitate și Seriozitate.
 • Lupu Vasile
  Cursant Profit Point
  Cea mai mare provocare pe care am avut-o a fost stăpânirea emoțiilor ca investitor. Acum viața mea s-a împărțit în două capitole viața înainte de cursul Profit Point și viața după Profit Point.

  Iar toate miturile despre tranzacționare sunt de fapt niște scuze din partea celor care nu s-au ținut de treabă sau nu au avut încredere în sine sau poate au preferat profitul mare și rapid în loc să pună în aplicare cunoștințele învățate pentru a beneficia de un profit pe termen lung.

  Profit Point este pentru mine principalul loc unde aș apela pentru ajutor.
 • Maria Kovacs
  Cursant Profit Point
  După cursul Profit Point viața mea s-a schimbat la 180 de grade. Sunt deschisă la nou, urmăresc ce se întâmplă macroeconomic și geopolitic.

  Primul pas în investiții se face dacă ai pe cineva lângă tine. Iar prin educație financiară scapi de toate miturile care te trag în jos. Cea mai mare investiție pe care o poate face oricine este în propria persoană.

  Cea mai bună alegere pe care am făcut-o a fost să intru în comunitatea Profit Point. Acolo am primit exact ce mi-am dorit.

  Profit Point în trei cuvinte: Profesionalism Educație Profit
 • Diana Maimescul

  Cursant Profit Point
  Cursul m-a disciplinat din toate punctele de vedere, mi-a șters toate temerile și tot ce ține de miturile false despre trading. Profit Point în 3 cuvinte: Dezvoltare, Finanțe și Bani.

  La Profit Point am simțit că omenia contează mai mult decât toți banii din lume.

Succesul îl construim în fiecare zi.

Astăzi, eu nu pot decât să fiu mândru că reprezint în fața oamenilor o companie care a scris atât de multe povești de succes. Echipa Profit Point educă, în fiecare zi, pentru un viitor în care oportunitățile deschid noi căi, noi drumuri și noi perspective ale unei vieți în care independența financiară aduce libertate și frumusețe. Îți sunt recunoscător ție, celui care astăzi completezi comunitatea Profit Point.


Ai respectul meu,

Alexandru Chirilă – CEO Profit Point

Înscrie-te la acest Curs Online
Pentru ca nu ne cunoaștem suficient de bine. Te poți convinge de calitatea informației oferită și a modului de predare fără să plătești un leu.
Acest curs este GRATUIT.
Made on
Tilda