Economisești. Înmulțești. Devii liber financiar!
Accesibil și portabil, Notebook-ul de Educație Financiară este instrumentul perfect prin care înveți să îți gestionezi banii și să economisești lună de lună!
De ce să folosești Notebook-ul de Educație Financiară?
 • Știi în fiecare zi câți bani cheltui și pe ce!
  În fiecare zi a săptămânii completezi fiecare cheltuială pe care o faci, dar și veniturile pe care le obții, iar la finalul fiecărei zile, prin diverse metode, pui bani deoparte!
 • Economisești zilnic, prin diverse metode!
  În fiecare zi, după completarea veniturilor și cheltuielilor, reușești, prin câteva metode testate, să economisești constant. Surpriza va veni la finalul lunii (dacă ești consecvent!).
 • Tips & Tricks + Povești reale despre bani!
  Notebook-ul este presărat cu informații, povești reale și situații pe care le-am întâlnit de-a lungul timpului, care te vor ajuta să privești relația ta cu banii dintr-o nouă perspectivă!
 • Accesibil, portabil și 100% personalizat!
  Notebook-ul de Educație Financiară este gândit și creat pentru tine: ușor de transportat (încape chiar și într-o geantă), cu un design atractiv, acesta devine „terenul tău de joacă”!
 • Pentru că ne plac relațiile pe termen lung...
  Notebook-ul este un angajament, pe care îl închei tu cu tine, pentru a avea o îmbunătățire vizibilă a relației tale cu banii. Funcționează și a fost testat deja de sute de clienți!
Notebook-ul de educație financiară - jurnalul fiecărui român care vrea să aibă o relație sănătoasă cu finanțele personale!
Cum a apărut acest notebook de educație financiară?
Este o poveste de dragoste... Da! Ai citit bine! Pentru că în momentul în care am creat acest concept m-am îndrăgostit și am iubit din prima rezultatele pe care știam că le va oferi. Sunt Adela, director Profit Point, iar în cele ce urmează îți voi povesti cum am gândit de la început, Notebook-ul pe care îl vei achiziționa:

Acum mulți ani, când voiam să pun bani deoparte pentru a pleca în vacanțe.

Am încercat fel și fel de aplicații pe telefon, documente pe calculator însă niciuna nu a funcționat pentru mine. Nu mă ajutau să mă responsabilizez.

Am luat decizia să încetez cu toate aceste “prostii” ale tehnologiei și să revin la varianta clasică, pe hârtie. Uite așa am început lună de lună să desenez pe un caiet tot felul de tabele menite să mă ajute să economisesc. Scriind fiecare cheltuială am realizat câți bani pierd pe lucruri total neimportante. Nu știam că banii trebuie puși în 3 categorii, bani pentru nevoi, bani pentru dorințe, bani pentru educație și investiții. Acum știu.
Cum se spune “repetiția este mama învățăturii”...am repetat iar și iar același comportament de a gestiona bugetul…și ca să vezi?! Dintr-o persoană în haos financiar (bani aveam dar îi gestionam prost) am reușit, în decurs de 9 luni, să merg o săptămână în Turcia, una în Maroc și 2 city break-uri de 4 zile în Barcelona și Veneția.
TOATE din banii pe care am învățat să îi gestionez eficient.

Lucrând câțiva ani în acest mod am conștientizat cât de importat este să economisești periodic pentru un scop anume și să gestionezi eficient banii pe care îi câștigi.

Am pus cap la cap toate cunoștințele mele și tot modul meu de organizare în acest frumos notebook iar cu ajutorul colegilor din Profit Point am reușit să îi dăm o forma prietenoasă și ușor de utilizat.

Astăzi mă mândresc cu această carte!

DA, îmi place să îi spun carte pentru că nu are doar tabele de notat cheltuielile ci are și sfaturi de cum să economisești mai eficient, cum să te responsabilizezi, cum să îți crești educația financiară dar și povestioare menita să te ajute să îți schimbi mentalitate cu privire la bani.
Este un ghid complet! Pe care doar oamenii curajoși și întradevăr motivați îl pot foloși.
Ia controlul finanțelor tale și organizează-ți bugetul eficient cu ajutorul Notebook-ului de Educație Financiară!

Ce zic persoanele care au folosit Notebook-ul
Cum să folosești Notebook-ul de Educație Financiară
Pasul 1: Personalizează-ți notebook-ul
Începe prin a-ți personaliza Notebook-ul de Educație Financiară, adăugând numele, data de începere și obiectivele financiare pe care dorești să le atingi. Acest prim pas te va ajuta să te conectezi emoțional cu jurnalul și să te simți responsabil de progresul tău financiar.
Pasul 2: Înregistrează veniturile și cheltuielile zilnice
Folosește notebook-ul pentru a înregistra în mod sistematic toate veniturile și cheltuielile tale zilnice. Acest lucru te va ajuta să ai o imagine clară a situației tale financiare și să identifici oportunitățile de economisire și optimizare a bugetului.
Pasul 3: Analizează și evaluează progresul
La sfârșitul fiecărei săptămâni sau luni, analizează informațiile înregistrate și evaluează-ți progresul față de obiectivele stabilite. Folosește aceste informații pentru a identifica zonele în care poți îmbunătăți și a crea un plan de acțiune pentru perioada următoare.
Pasul 4: Ajustează și optimizează strategia financiară
Pe baza analizei și evaluării, ajustează-ți strategia financiară și stabilește noi obiective sau reprioritizează obiectivele existente. Continuă să folosești Notebook-ul de Educație Financiară pentru a urmări evoluția situației tale financiare și a te asigura că îți îndeplinești obiectivele stabilite.
Ești pregătit să-ți transformi finanțele și să-ți schimbi viața?
Comandă acum Notebook-ul de Educație Financiară!
119
RON
*prețul nu conține și costul livrării. Acesta va fi achitat direct curierului la primirea coletului. Știm că este o mică investiție în plus, dar îți promitem că valoarea pe care o vei obține din acest jurnal va depăși cu mult acest cost. După ce vei efectua plata, a doua zi lucrătoare vei fi contactat de unul dintre colegii noștri pentru a confirma detaliile comenzii. Îți vom solicita să ne confirmi adresa de livrare și îți vom oferi o perioadă estimativă de livrare a Notebook-ul tău de Educație Financiară.
** Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei.
Încrederea ta este esențială pentru noi
Înțelegem cât de importantă este încrederea într-un produs atunci când iei decizia de a-l achiziționa. De aceea, ne dorim să îți oferim o garanție de rambursare a banilor.
Dacă, după ce ai folosit și aplicat metodele și strategiile prezentate în notebook, nu observi nicio îmbunătățire în gestionarea finanțelor personale, te rugăm să ne contactezi pentru a discuta despre experiența ta.
Suntem dedicați să te ajutăm să-ți atingi obiectivele financiare și să-ți îmbunătățești situația financiară. Dacă nu ești complet mulțumit de rezultate, trimite-ne notebook-ul în starea în care se află, împreună cu o scurtă descriere a motivului pentru care nu ai fost mulțumit de produs. Odată ce vom primi notebook-ul și vom evalua situația, îți vom returna integral suma plătită, fără întrebări suplimentare.

Made on
Tilda