Program de formare investițională
21 zile

Program ce te va lua din punctul în care ești acum și te va purta cu încredere spre disciplina economisirii, a educației financiare și a profitului.

A avea o singură sursă de venit nu este de ajuns ca să te simți în siguranță din punct de vedere financiar.

Asta nu face altceva decât să te ducă la anxietate, nesiguranță, haos și chiar furie fără ca măcar să știi de ce ești tot timpul nervos.
 • 1
  Și gândește-te ce ai face astăzi dacă ai rămâne fără nici o sursă de venit?
 • 2
  Câți bani ai puși deoparte și câte luni o să te ajute să supraviețuiești?
 • 3
  Sau ce faci dacă se întâmplă ceva neașteptat și ai nevoie de o sumă mai mare de bani pe care să pui mâna rapid și să o folosești?
Nu știu cât de des ți-ai adresat aceste întrebări dar mi se pare vital pentru sănătatea ta financiară și a familiei tale să știi:
 • 1
  Ce este un buget de familie și cum se administrează?
 • 2
  Cum poți să economisești din ce în ce mai mult fără să faci prea mari eforturi?
 • 3
  Cum să investești ceea ce economisești?
Deoarece doar economisind nu vei ajunge vreodată la independență financiară și până la urmă acesta este țelul spre care tindem fiecare.
Dacă acum ai o singură sursă de venit poate e greu să observi cum poți să pui banii să muncească pentru tine și să-i înmulțești mai ușor.

Adevărul este că foarte puțini dintre noi investim deoarece considerăm că investițiile sunt riscante și putem pierde banii.

Și acest lucru este adevărat dacă nu ai educație financiară, nu îți iei informația din surse validate ci te informezi de la prieteni, cunoștințe, colegi care nu au investit niciun ban în viața lor.
Dacă libertatea financiară și construirea de noi surse de venit este și țelul tău atunci investește acum în tine și în educația ta.
Pentru ca mai apoi să știi să investești banii tăi, iar acest lucru să fie cu profit pe termen scurt și lung.
Dacă te afli în punctul în care deciziile tale sunt luate doar din perspectiva lipsei banilor atunci acest program este pentru tine.

Însă, poate nevoia ta imediată este:

 • 1
  să scapi de datorii,
 • 2
  să-ți schimbi jobul pentru că nu-ți place unde ești acum,
 • 3
  să te bucuri de o calitate superioară a lucrurilor pe care le folosești,
 • 4
  un stil de viață mai bun,
 • 5
  și în timp să ajungi la independență financiară.
Dar de multe ori…

Timpul și inspirația te părăsesc subit

când vrei să cauți soluții

Soluțiile se găsesc, dar pentru a crea cel puțin o sursă de venit pasiv e necesar să aloci o sumă de bani cu care să începi și pe care mai apoi să o crești lunar.

Deoarece oportunități de a face bani în piață sunt în fiecare zi doar că tu nu le observi și nu știi să profiți de ele pentru a face bani.

Iar asta nu se întâmplă pentru că ai sau nu studii economice ci pentru că simți cum timpul și inspirația te părăsesc subit când vrei să cauți soluții.

Lumea se dezvoltă într-o viteză incredibilă și acum trăim o perioadă în care ai toate uneltele și posibilitățile prin care poți să-ți crești banii pe care îi ai puși deoparte, dacă informația corectă este în mâna ta.

Dacă nu te implici acum să iei măsuri și să îți multiplici banii, ce vei face când vei ajunge să te trezești că rămâi fără job sau fără business și fără o altă sursă de venit care să-ți asigure bunăstarea și traiul pe care ți-l dorești?

Venitul pasiv este bancomatul tău suprem

Însă cum ți se pare ideea de a avea un fond pentru libertatea ta financiară?

Un fond (venit pasiv) la care să poți apela oricând și care să nu fie sub formă de credit de la bancă, pentru care să plătești o rată cu o dobândă nu tocmai mică.

Acest fond să fie bancomatul tău suprem din care lunar sau când ai tu nevoie să poți retrage o anumită sumă de bani, stabilită de tine și totuși ei să nu se termine.

Pentru a reuși să faci acest lucru ai nevoie de a 8-a minune a lumii - Dobânda compusă.

Dacă vrei să vezi și să înveți cum poți folosi dobânda compusă în favoarea ta, cum să investești primii tăi bani pe bursă atunci ai nevoie de educație financiară și de investiții.


Poți să faci asta de unul singur?
Sigur că poți. Dar drumul de unul singur va fi anevoios, plin de stres, frustrări și sunt șanse mari să renunți după primele pierderi încasate.
Din acest motiv suntem alături de tine prin acest
Program de formare investițională
Lucruri pe care le descoperi într-un program practic de 21 zile.
Ceea ce primești este mai mult decât un program este un pachet ce cuprinde educație financiară și investițională, dezvoltare personală și posibilitatea de a fi în contact tot timpul cu ceea ce se întâmplă în piețele financiare.

Secretul prosperității stă în Educație și Mindset

Tot ce trebuie să știi acum este că pentru a deveni investitor pe bursă nu trebuie să aloci foarte mult timp și nici nu ai nevoie de sume colosale.

Ci pentru a investi pe bursă e necesar să treci de la mentalitatea de consumator la cea de investitor în care să pui banii să lucreze pentru tine.

Iar dacă nu ști cum să începi primul pas este să investești în educația ta.

De aceea programul practic de 21 de zile îți oferă dezvoltare financiară, personală și emoțională aplicate în domeniul investițiilor.

Informațiile din piețele financiare sunt destul de greu de digerat pentru cei începători, iar acest program traduce aceste informații greu de înțeles, la un nivel pe care le poți pricepe chiar dacă nu știi nimic despre domeniul investițiilor.

Apoi practicând și dezvoltând abilitatea de a te educa constant vei reuși să faci legături, să vezi oportunități pe care nu le vedeai în trecut și cel mai important să știi cum să profiți de ele.

Și dacă vei crește în fiecare lună puțin câte puțin viața ta se va schimba la un nivel la care nu ai fi îndrăznit nici cu gândul că vei ajunge acolo.

Cu ce trebuie să rămâi este faptul că ai mai multe posibilități de a face bani într-un mod mai confortabil și mai simplu.
Ești susținut să aplici aceste informații, ești ghidat să dezvolți o cultură financiară sănătoasă așa încât rezultatele și profitul să fie de partea ta.
Structura programului de formare investițională
Programul va începe la o dată stabilită împreună cu trainerul dedicat special pentru tine și iată care este structura cursului:
Dacă îți surâde agenda Programului de formare investițională atunci înscrie-te și oferă un parcurs profitabil investițiilor tale.
Tot acest program, așa cum este el construit pe durata celor 21 de zile, este rampa ta de lansare către cel mai puternic domeniu ce te duce la independență financiară ușor și cu satisfacții majore.

Îți vei depăși condiția actuală, iar prin money management scapi de frica de a pierde bani.

Cine te va ghida pe parcursul acestor 21 de zile

dar și după curs?

Pe tot parcursul celor 21 de zile te va ghida unul din trainerii companiei Profit Point.

Povestea Profit Point prinde viață în anul 2005, când pe piața din România a fost adus un concept revoluționar: educație investițională, prin transformarea informațiilor în abilități.

Iar acum Profit Point este cel mai mare centru de educație financiară din România.

Vrem să educăm astăzi pentru un viitor în care oportunitățile să aducă libertate, iar independența financiară să devină normalitate pentru cât mai mulți români.

Aceasta a rămas viziunea noastră de-a lungul celor 18 ani de activitate: să venim cu soluții practice, adaptate nevoilor, potențialului intelectual și financiar al fiecărui român.

Iar în aproape două decenii am schimbat viețile a peste 130.000 de români.

La Profit Point am simțit că omenia contează

mai mult decât toți banii din lume.

Diana Maimescul
Ce părere au cei care au urmat acest curs?
 • Mircea Sânpetrean
  Cursant Profit Point
  Aveam nevoie de un curs în care îmi explica un mentor, un curs în care să pot să aprofundez și să acumulez din experiența altor oameni.

  Pot descrie Profit Point în 3 cuvinte Profesionalism, Oameni de calitate și Seriozitate.
 • Lupu Vasile
  Cursant Profit Point
  Cea mai mare provocare pe care am avut-o a fost stăpânirea emoțiilor ca investitor. Acum viața mea s-a împărțit în două capitole viața înainte de cursul Profit Point și viața după Profit Point.

  Iar toate miturile despre tranzacționare sunt de fapt niște scuze din partea celor care nu s-au ținut de treabă sau nu au avut încredere în sine sau poate au preferat profitul mare și rapid în loc să pună în aplicare cunoștințele învățate pentru a beneficia de un profit pe termen lung.

  Profit Point este pentru mine principalul loc unde aș apela pentru ajutor.
 • Maria Kovacs
  Cursant Profit Point
  După cursul Profit Point viața mea s-a schimbat la 180 de grade. Sunt deschisă la nou, urmăresc ce se întâmplă macroeconomic și geopolitic.

  Primul pas în investiții se face dacă ai pe cineva lângă tine. Iar prin educație financiară scapi de toate miturile care te trag în jos. Cea mai mare investiție pe care o poate face oricine este în propria persoană.

  Cea mai bună alegere pe care am făcut-o a fost să intru în comunitatea Profit Point. Acolo am primit exact ce mi-am dorit.

  Profit Point în trei cuvinte: Profesionalism Educație Profit
 • Diana Maimescul

  Cursant Profit Point
  Cursul m-a disciplinat din toate punctele de vedere, mi-a șters toate temerile și tot ce ține de miturile false despre trading. Profit Point în 3 cuvinte: Dezvoltare, Finanțe și Bani.

  La Profit Point am simțit că omenia contează mai mult decât toți banii din lume.

În tot procesul de educație și în aplicarea exercițiilor, vei primi respect, corectitudine și omenie arătate prin fapte.

Orice participant în programul Profit Point este un câștigător

Spun asta pentru că, după ce vei finaliza cele 21 de zile de program ți se va aloca un trainer/mentor, alături de care ai făcut pregătirea.
Alături de el vei merge mai departe spre a implementa informația și strategiile învățate, pentru toată perioada de care ai nevoie până când simți că ești stăpân pe tranzacțiile pe care le dai.

Mentorul personal îți oferă sprijin, suport, lămuriri și susținere.

Relația ce se va crea între tine și mentorul tău nu va fi una de tipul elev - profesor ci va fi una de prietenie bazată pe respect și omenie.

Iar acest serviciu de mentorare ți se oferă GRATUIT.

Da! Ai citit bine.

Primești un prieten care va fi lângă tine atâta timp cât ai tu nevoie pentru a te ajuta să implementezi ceea ce ai învățat, să te ajute să obții profit și asta pe termen lung.

Este un serviciu unic în România și asta face ca toți cursanții Profit Point să fie câștigători, dar niște câștigători profitabili.

Și am creat acest concept deoarece am observat că după terminarea programului oamenii încă mai au nevoie de suport, de răspuns la anumite întrebări, de îndrumare și susținere.

Știu că pentru acest serviciu de mentorare de la alte cursuri ți se cere plata unui abonament anual sau lunar, dar de la Profit Point îl primești gratuit pentru că avem un singur scop, acela de a te ajuta să deprinzi abilitățile necesare pentru a deveni autonom și a-ți îndeplini obiectivele trasate.
După finalizarea cursului tu vei avea în permanență acces la toată comunitatea Profit Point unde cei mai buni specialiști oferă analize săptămânale de care tu poți profita din plin

Care este investiția ta ?

Investiția ta în acest curs este de 1480 de lei.
Dar nu trebuie să plătești acum. Poți plăti în a 5-a zi de curs. Ai la dispozitie primele 4 zile să te convingi că acest program te poate ajuta să ajungi la independența financiară prin generarea de venituri pasive constante.
Pentru fiecare grupă de cursanți sunt alocate doar 10 locuri. Asta pentru ca trainerul să se poată dedica fiecărui cursant în parte.
Așa că nu mai amâna și ocupă-ți locul acum!

Primești 5 Bonusuri valoroase
Acest program vine însoțit și de cinci bonusuri care te vor ajuta pe tot parcursul drumului tău ca investitor.
 • Mentor Dedicat
  Un mentor dedicat alături de care să aplici cu ușurință implementarea informației și să devi profitabil cât mai curând.
 • Acces pe viată la înregistrări
  Acces pe viață la înregistrările Programului de formare investițională.
 • Acces pe viață la comunitatea privată Profit Point
  Comunitatea privată Profit Point - locul unde ai parte de meetinguri, ora de chat și suport tehnic.
 • Acces la analize
  Acces la analize săptămânale, masterclass-ul săptămânal și la întâlnirea cu psihologul Profit Point (Luminița Leonte).
 • Acces la Grupurile private Bani în + și Day Trading.
  Îți oferă oportunitatea de a-ți îmbunătăți cunoștințele și strategiile de investiții prin interacțiunea cu o comunitate dedicată și experimentată
Dacă încă ai întrebări găsești răspuns aici:
Dacă nu am o educație financiară și nu am investit niciodată este acest program pentru mine?
Sigur că da. Deoarece informația inițială este de bază așa încât să o înțelegi ușor și chiar dacă întâmpini dificultăți mentorul are răbdarea de a explica de mai multe ori aceleași concepte până când fiecare participant la curs rămâne cu informația corect asimilată.
Nu am deschis niciodată cont pe o platformă de investiții sau trading.
Nici nu e nevoie să fi deschis vreodată.

În cadrul acestui program vei deschide cont pe o platformă de investiții pe termen lung și pe o platformă de investiții pe termen scurt, alături de trainerul tău, ajutat pas cu pas și click cu click
În cât timp pot să văd profitul din investițiile mele?
În câteva luni poți să vezi că începi să faci profit dacă aplici informația asimilată și dedici o oră pe zi pentru această abilitate. Ține cont că mentorul va fi săptămânal lângă tine în această perioadă.
Profit Point este mult peste tot ceea ce se găsește în România pe piață deoarece:

 • trainerii au ca valori principale omenia și profesionalismul, înaintea banilor;

 • ai acces într-o comunitate în care odată ce intri beneficiezi de analize săptămânale ale piețelor și ale graficelor;

 • primești postări cu tranzacții ale altor traderi;

 • vei face parte dintr-o comunitate deschisă să-ți răspundă la orice întrebare fără să ți se dea sentimentul că ești neștiutor sau mai puțină experiență decât ceilalți.

Odată ce beneficiezi de toate acestea, te lași ghidat de mentorul tău dedicat, respecți regulile învățate și perseverezi în practică și educație este imposibil să nu faci bani.

Te aștept în comunitatea investitorilor profitabili.

Made on
Tilda